Главная » 2012 » Апрель » 1 » Городской спорт нуждается в поддержке властей
Городской спорт нуждается в поддержке властей
21:52



     Розвиток фізичної культури і спорту є пріоритетним в роботі міської влади, зазначив міський голова Руслан Токар. Ще в минулому році розпочала свою діяльність комісія щодо передачі спортивних об’єктів до комунальної власності міста. Вже є певні результати. З керівництвом спортивних об’єктів ведуться перемовини щодо їх викупу. Адже, окрім того, що деякі з них зовсім непридатні для зайняття спортом, з кожним роком їх становище погіршується. Сума, що не надійшла в бюджет міста від їх оренди сягає понад 2 млн.грн. Тому питання повернення стадіонів, спортивних манежів до комунальної власності є дуже важливим. У міста є можливості взяти на себе їх утримання. Діти повинні тренуватися в сучасних умовах та виводити Нікополь на найвищі сходинки, як обласних так і Всеукраїнських змагань, - наголосив Руслан Токар.

     В ході діалогу між владою і керівництвом СК «Електрометалургу», з’ясувалося, що вони безкоштовно надаватимуть стадіон для проведення загальноміських заходів. Діти і вихованці ДЮСШ безоплатно відвітуватимуть секції та легкоатлетичні манежі, згідно складеного графіку.
     Щодо роботи тренерів ДЮСШ, міський голова зауважив, що їх працю потрібно мотивувати, адже середня зарплатня спеціаліста становить півтори тисячі гривень. Тому буде розглянуто питання щодо їх грошового заохочення, а саме, виділення додаткових коштів на оплату праці спортсменів, які тренують дітей.
     Мер також пообіцяв розглянути і зробити все можливе, щоб діти безоплатно їздили в комунальному транспорті до спортивної секції, яку вони відвідують.
     Протягом року Програму розвитку спорту в Нікополі чекають позитивні зміни. Зокрема, буде проведено капітальний ремонт спортивного залу ДЮСШ№1, адже це єдиний зал який залишився у власності міста. Також для любителів спорту будуть введені додаткові види тренувань такі як: бокс, кікбоксінг, карате. Також розвиватиметься і вуличний баскетбол. При ДЮСШ планується наявність кваліфікованих лікарів, які надаватимуть потрібну медичну допомогу юним спортсменам.


Відділ прес-служби міськради
Просмотров: 581 | avbudko
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]