Главная » 2012 » Февраль » 16 » Каратэ. В Никополе открыли первую школьную секцию каратэ!
Каратэ. В Никополе открыли первую школьную секцию каратэ!
01:16

   13 лютого в середній школі № 12, що в районі Лапинки, за ініціативи мера Руслана ТОКАРЯ, було відкрито першу в Нікополі секцію з карате. Цей крок став наступним у виконанні програм міського голови «Нікополь – місто щасливого дитинства» та «Нікополь – місто спорту» 

З цього приводу у спортзалі навчального закладу відбулось справжнє свято. Привітати педагогів та учнів 12-ої школи завітали почесні гості: очільник міста Руслан Токар, і звісно ж, президент Нікопольського бійцівського клубу «Кайман» та керівник міського центру фізкультури і здоров’я «Спорт для всіх» Дмитро Осика.

Під час урочистої церемонії відкриття міський голова підкреслив, що спортивний напрямок неодмінно потрібно розвивати серед молодого покоління, відкривати побільше подібних секцій не тільки у школах, а й по всьому місту, аби наші діти зростали фізично міцними та здоровими. А міська влада зі свого боку буде їх всіляко підтримувати. Їхнім першим внеском у розвиток секції карате став необхідний спортивний інвентар, який юним спортсменам вручив Руслан Токар.

Директор 12-ї школи Ірина Івахно щиро подякувала міському голові за розуміння проблем і всебічну підтримку. Також зазначила, що завдяки їхній допомозі, в школі працюють танцювальний гурток, секції з волейболу, баскетболу, настільного тенісу та скелелазіння, тепер – і карате.

Школярі, в свою чергу, творчими виступами віддячили гостям за цінний подарунок.
Закінчився урочистий захід майстер-класом з карате у виконанні тренерів та юних вихованців міського бійцівського клубу «Кайман». За словами його президента Дмитра Осики, цей крок стане успішним стартом для розвитку та популяризації в нашому місті бойових видів спорту. Також зазначив, що зараз у бійцівському клубі займається більше 100 вихованців, віком від 5 років. Серед них і 12-річний Віктор Павленко, який за три роки занять карате вже став неодноразовим переможцем та призером Чемпіонатів України. Хлопець вважає, що карате – один з найсправедливіших видів спорту, в якому цінується наполегливість та впевненість у власних силах, чого юнакові вистачає.

 Тепер учнів 12-ої школи тренуватиме старший інструктор бійцівського клубу «Кайман», призер чемпіонатів України – Артур Пурдік. Хто знає, можливо, вихідці саме цієї школи у майбутньому здобуватимуть перемоги і прославлятимуть Нікополь далеко за межами України. Чого ми їм і бажаємо.


Відділ прес-служби міської ради

Просмотров: 555 | avbudko
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]